måndag 20 april 2009

Ett tillskott


i rhodesiangänget. Jättekul att vi blir fler. Här är lite bilder från Lördagens träff. Vi ska träffas igen nu på söndag. Morgans matte och husse ska ju lyxa sig i Thailand 2 veckor i Maj så vi ska passa på att träffas fort igen.

Det var lugnare mellan Enzo och Morgan denna gång. De busar ju så klart på men de var inte lika högljudda som de brukar. Morgan visade dessutom en jättegó sida mot valpen Lisen. Han lät henne jaga honom och så turades de om att jaga varandra.

Krafterna hos Lisen tog så klart slut rätt fort då hon fortfarande är liten så hon var och nosade på i fikaväskan, stal ett par muggar och tillslut satt hon bara rakt upp och ner och iakttog allt omkring sig så vi lyckades få en hel del superfina bilder på henne. De märks att man blir fäst vid valpar för de flesta bilderna är på henne... de andra blev lite bortglömda denna träff ;)

En mycket trevlig liten valp som ser ut att veta sin plats och är nyfiken och framåt men ändå inte "på" hela tiden. Tror hon kommer bli en superfin hund både psykiskt och fysiskt









Inga kommentarer: