måndag 1 december 2008

"Långpromenad"

En liten tupplur på förmiddagen i sköna soffan

Från botten till toppen av vår gata och sen hem igen spatserade Enzo glatt fram helt för egen maskin!!! Han tror dock att vi bor på nummer 5. Han hade inte ens täcket på sig... så ikväll ska jag ta kopplet och se om det går lika bra.

Provar även äta2gångeromdagen metoden och än så länge går det jättebra. Han skulle ju enligt sitt förra "schema" ha ätit 8:00, 14:00 & 20:00. Idag blev det 8 i morse och inte förren 20 ikväll. Kanske är det därför han orkar mer? Det var vid 14-tiden han gick på långpromenad...(eller så letade han mat?!) Gnällig är han då inte och energin finns verkligen där. Fick besök idag och han har envisats med att ta hennes skor... och jag envisas med att han inte får ha dem....

Men han kräktes i morse igen... inte lika mycket... men de kanske gör så små valpar..bebisar kräks ju massor. Hade tänkt klippa klorna. Har klippt 2 stycken men de andra tyckte jag inte långa ut. väntar ett par dagar. Han gnager ju på fötterna. Hans pappa klipper ju klorna själv genom att gnaga ner dem... verkar som att han kanske brås på honom..

Inga kommentarer: