söndag 30 november 2008

Bilfärd

Idag åkte vi bil med Enzo i buren för första gången. Han tjöt hela vägen till K&Z. Sen var vi hos dem ett bra tag och Enzo brydde sig då inte överhuvudtaget om kaninerna som de har i bur inne. Mittpådagenmålet fick han äta ur lånad skål och det gick bara bra. Han äter dock sämre mitt på dagen så vi ska nog skippa det målet helt och ge mer morgon och kväll...prova går ju. Hem igen och nu kom inte ett ljud från honom, han åkte så nöjt med och när vi öppnade buren burrade han ner nosen i bäddan som han gör när han vill sova. Med andra ord så gick det ju ganska smärtfritt ändå.

Vi har haft besök idag och som vanligt så ids han knappt titta åt dem.

Mer kräk slapp vi iaf och dagen har bestått av Mys, Bus, Sömn och försök till promenader utan framgång. Han gillar definitivt inte att vara ute. Han skyndar sig fortfarande snabbt som attan och in som ett skott och sen måste han ut efter 5 minuter igen och bajsa klart eftersom han bara släppte det absolut nödvändigaste första gången för att få komma in fort igen. Men han säger till och om vi är nere går han till dörren. Om vi är uppe ställer han sig och tittar mot ytterdörren...klok det är vår lille rackare.

Just nu sitter han och gnäller och tittar på mig med stora söta ögon och vill upp i mitt knä...hm...jag försöker låssas som ingenting...men han e söt.. Nu är det läggdags för länge sedan!
GodNatt

Inga kommentarer: