måndag 2 mars 2009

Söndagspromenaden

blev av om än alla inte var friska och krya. Jocke hade kört skoter hela Lördagen och sov fortfarande när jag drog iväg med lillebror Mattis och Enzo till rhodesianvännerna och när jag kom hem var Jocke vaken och halvrisig... halsont... ajajaj. Anna kom inte denna gången även det pga förkylning men promenad blev det. Enzo och Morgan har fortfarande fullt upp med att göra upp. Förvarnade lillebror om att de lever om rätt mycket och att hundarna kan se väldigt fula ut mot varandra när det bullrar runt.

Vädret vi fick i Söndags var gudomligt!!! SOLSOLSOL... varm sol och träden var helt vita och gnistrande snö överallt och emellanåt så föll det sakta ner snöflingor från träden, ett perfekt läge för finfina bilder men tror ni att någon av oss tagit med kameran... nä, såklart inte ;) Men så fint som det var så är det ett minne som kommer bestå men tråkigt är det att inte ha förevigat det så ni andra kunde få se...

Leena följde inte med på själva promenade så Jag, Mattis, Lars, Patrik och hundarna gick. När vi kom tillbaka bjöd Lena på goda välbehövda våfflor och husesyn. Ännu en supertrevlig träff med rhodesianvännerna och dessutom fick jag dela den med lillebror, inte illa!!!

Som vanligt efter en sådan promenad så sov Enzo sig igenom resten av dagen. Han var ut och kissade och åt vid 19 igårkväll och sedan somnade han om i sina ryckiga, morriga drömmar. Nu på morgonen har han varit ut 4 gånger och kissat =) gissa om han sammlat på sig under natten, han brukar ju i vanliga fall vara ut vid 22-tiden inför natten men igår så sov han förbi det så det blev att springa ut nu på morgonen och tömma blåsan lite åt gången, stackarn ;)

Inga kommentarer: